Колку добро го знаете текстот на Hotel California?
  Hotel California се смета за ремек дело на класичниот рок. Колку добро го познавате текстот на оваа песна. Спремни ли сте за предизвик? Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење