Волшебниот трејлер на ,,The Nutcracker and the Four Realms"
     Млада девојка се транспортира во волшебен свет на војници кои се колачиња и армија на глувци. Овој филм е базиран на ,,Оревокршачката и глувчето цар", приказна напишана од Е. Т. А. Хофман.
  Главните улоги ги играат: Mackenzie Foy, Keira Knightley, Helen Mirren и Morgan Freeman. Погледнете го трејлерот:Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење