HBO објави кога ќе излезе последната сезона на Игра на тронови
     НВО официјално објави дека последната сезона на хит серијата ,,Игра на тронови" ќе излезе во 2019 година. Оваа сезона ќе има 6 епизоди, што е помалку од претходните сезони. Снимањето на последната сезона започна во Октомври 2017 година, а се очекува да трае се до Август оваа година. 
Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење