Сите познати личности облечени во црно на Златни Глобуси 2018
    Сите познати личности на Златните Глобуси беа облечени во црно како поддршка на #TimesUp движењето кое се бори против полова дискриминација и сексуално злоупотребување на жените.


Погледнете како изгледаа славните:
A post shared by Teen Vogue (@teenvogue) on
A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on


A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on


A post shared by ELLE España (@elle_spain) on


A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan) on
A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan) on
A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење