Со новата прекрасна колекција Шанел ја донесе пролетта во Париз
  Цветовите беа најзастапени на „haute couture" колекцијата за пролетната сезона. Карл Лагерфелд ги воодушеви сите присутни со новите креации. Погледнете:


A post shared by CHANEL (@chanelofficial) onA post shared by CHANEL (@chanelofficial) on


A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on


A post shared by British Vogue (@britishvogue) on


A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on


A post shared by Olga Leffers (@olgaleffers) on


A post shared by Olga Leffers (@olgaleffers) on


A post shared by Linea Piu (@linea_piu) on


Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење