Solo: A Star Wars Story- Нов филм од светот на Војна на Ѕвездите
   Solo: A Star Wars Story е најновиот филм од уневерзумот на Војна на ѕвездите. Филмот се фокусира на младиот Хан Соло и неговите авантури, запознавањето со Чубака и Ландо Калрисиан.


A post shared by Star Wars (@starwars) on


A post shared by Star Wars (@starwars) on


 Главните улоги ги играат: Alden Ehrenreich, Emilia Clarke,  Donald Glover, Woody Harrelson, Tobias Beckett, Paul Bettany.


Погледнете го трејлерот:


Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење