9 Скапоцени цитати за животот
  Ви претставуваме листа на девет скапоцени цитати за животот:Живеј како да ќе умреш утре. Учи како да ќе живееш вечно.

- Ганди


 

Дури и на најмрачната ноќ ќе ѝ дојде крајот и сонцето ќе изгрее.

- Виктор Иго 


 

Каде што ти е срцето, таму ќе го пронајдеш твоето богатство, запомни го тоа.

- Пауло Коелјо


Најгорливата болка е да се препознаеме себеси како единствена причина за сите наши неволји.

- Софокле
 

Ништо не е потешко, но и помоќно од тоа да имаш можност да одлучуваш.

- Наполеон Бонапарта


 

Зборувај разумно со будала, и тој ќе те смета тебе за будала.

- Еврипид


 

Верувајте во своите соништа, без разлика колку ви се чинат невозможни.

- Волт Дизни


Акцијата е основниот клуч за сите успеси.  

- Пабло Пикасо


 

Ништо не е постојано во овој изопачен свет, дури ни нашите неволји.

- Чарли Чаплин


Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење