Оскарвовката Alicia Vikander на новото издание на Вог
   Алисиа Викандер ја краси насловната страна на новото мартовско издание на Вог. Таа зборуваше за улогата во нејзиниот нов филм Tomb Raider и за венчавката со Michael Fassbender. 


Погледнете ги фотографиите:


Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење