Кралицата Елизабета I се појави на модната недела во Лондон
   Кралицата Елизабета I направи ретка посета на модната недела во Лондон. Таа седеше во првиот ред заедно со главната уредничка на магазинот Вог, Ана Винур. За првото појавување на модна ревија во нејзиниот живот, кралицата носеше комбинација од нејзиниот сопствен дизајнер и стилист Ангела Кели.
На крајот од шоуто модниот дизајнер Ричард Квин ја доби наградата ,,Елизабета Втора''.Многу луѓе ја критикуваа Ана Винтур за носењето очила за сонце во присуство на кралицата. 


Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење