Гламур на црвениот тепих: Оскари 2018
    Во недела, на 4-ти март, се одржа најгламурозната ноќ во Холивуд- Оскарите. Академска награда за најдобра слика доби филмот The Shape of Water, филм во режија на Guillermo del Toro. Оскар за најдобар актер доби Gary Oldman, а за најдобра актерка Frances McDormand. 


Погледнете ги познатите на црвениот тепих:

Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење