Трендови за кои ќе се каеме за 20 години
Со сите моди трендови и трикови за убавина овие денови, не е чудно да има некои трендови за кои би размислиле подобро. Еве листа на трендови кои нема да мислиме дека се толку 'hot' за 20 години:


1. Опсесијата со устите на Кајли Џенер2. Прекумерно контуринг3. Трендот Yeezy4. Ваквите нокти:5. Машката пунџа


6. Пластична облека7. Провидни штикли

Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење