Мет Гала 2018- Кој беше најдобро облечен?
На 7 Мај во Музејот на уметноста „Метрополитен“ се одржа најочекуваниот моден настан на оваа година- „Мет Гала 2018“. На овогодишната забава домаќини беа Ана Винтур, која е уредник на модниот магазин „Вог“ и Донатела Версаче. Темата на настанот беше „Рајски тела: Модата и католичката фантазија“. 


Погледнете ги и гласајте за изгледот на познатите:
Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење