Три работи кои ги прават само најпривлечните жени
Вие можеби мислите дека убавината и добриот изглед се најважни за привлечноста. Но дали е тоа навистина така?

 

Следниве работи ги забележуваат мажите и ги сметаат за најатрактивни:

 

1.  Вашата насмевка

Првата работа што ја забележува еден маж кај вас е вашата насмевка. Насмевката означува дека сте пријателски настроена и комуникативна личност.  Многу жени поминуваат часови за шминка и облека, но го забораваат најважното нешто – насмевката.2. Контакт со очи

Ништо не е попривлечно од контакт со очите. Кога ќе ви стане навика да правите и одржувате контакт со очи со мажите, вие ќе го имате нивното целосно внимание. Врските со мажите се направени преку очите, па ако видите маж што ви се допаѓа, задолжително влезете во неговиот видик.


 


3. Вашата смеа

Мажите навистина ги привлекува вашата смеа. Кога ќе забележат колку е лесно да се забавуваат со вас, вие ќе го имате нивното целосно внимание. Вашата смеа е знак на вашата доверба, како и на вашата волја да уживате во животот. Вистинската врска со момче се наоѓа преку смеа и лесен разговор.Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење