Загатка: Покажете ги вашите детективски способности
    Сакате загатки и мистерии? Тогаш, покажете ја вашата способност да размислувате логично со оваа мистерија:Две девојки седеле во ресторан. И двете нарачале леден чај. Првата девојка пиела многу брзо и испила 5 чаши, додека за тоа време втората девојка испила само една. Девојката што испила една чаша умрела, додека другата преживеала. Отров бил пронајден во двете чаши. Како е ова можно?


Одговор:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*Отровот се наоѓал во мразот!Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење