Овие 10 актери изгледаат сосема различно во вистинскиот живот
   Погледнете ги овие драстични трансформации на познатите личности:


1. Madeline Brewer како Janine (Ofwarren) во The Handmaid's Tale2. Naomi Grossman како Pepper во American Horror Story3. Shannon Purser како Barb Holland во Stranger Things4. America Ferrera како Betty Suarez во Ugly Betty5. Ariel Winter како Alex Dunphy во Modern Family6. Sophie McShera како Daisy Mason во Downton Abbey7. Millie Bobby Brown како Eleven во Stranger Things8. Matthew McConaughey како Rust Cohle во True Detective


9. Ann Dowd како Aunt Lydia во The Handmaid's Tale10. Rory McCann како Sandor Clegane (The Hound) in Game of ThronesТоп:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење