Се венчаа Kit Harington и Rose Leslie, ѕвездите на „Игра на Тронови“
      Ѕвездите на „Игра на Тронови“ Kit Harington и Rose Leslie имаа венчавка од бајките во Aberdeenshire, Шкотска. 


Роуз пристигнува во црквата со нејзиниот татко

Роуз пристигнува во црквата со нејзиниот татко


Кит и Роуз се запознаа на сетот на „Игра на Тронови“ во 2012, каде што глумеа пар.

Меѓу гостите на венчавката беа и други ѕвезди од фантастичната серија: Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner и Emilia Clarke.


Веридбата на парот беше објавена во весник претходната година


Погледнете ги фотографиите од венчавката:


6/25/2018 

Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење