Хороскоп: Кој е вашиот среќен број?
Секој хороскопски знак има свој среќен број. Кој е вашиот?

Тоа е можеби вашиот телефонски број, регистрацијата на автомобилот, вашата домашна адреса...

 

Водолија:

17, 40, 46, 61 и 76


Риби:

8, 10, 27, 56 и 69


Овен:

6, 18, 41, 77 и 83


Бик:

5, 35, 50, 57 и 82


Близнаци:

1, 10, 18, 35 и 86


Рак:

1, 21, 24, 58 и 66


Лав:

6, 24, 39, 59 и 83


Девица:

16, 29, 79, 80 и 90


Вага:

7, 20, 55, 77 и 86


Шкорпија:

27, 29, 45, 53 и 89


Стрелец:

6, 16, 23, 60 и 81


Јарец:

3, 21, 66, 83 и 84


Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење