Ако мислите дека имате лош ден, погледнете ги овие слики
   Овие 12 луѓе дефинитивно имаат полош ден од вашиот. Погледнете ги несреќните, но комични ситуации:


1. Одличен начин да го започнете утрото


2. Ох, не! 


3. По сечење на домати, лук и месо, ножот се скрши од путерот


4. Заштитен од сонцето...


5. Кога готвењето не оди по рецептот


6. Среќен роденден!


7.Кога солзите ќе ја откријат тајната


8.


9. Некој мора да има лош ден...


10.


11. Кога стаклото е чисто


12. Кучето не се разбира во романтикаТоп:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење