Нови фотографии од Јупитер кои ќе ви го одземат здивот
NASA сподели нови фотографиии од Јупитер направени од сондата Juno, која прави фотографии скоро секои 53 дена од нејзиното орбитирање.


Погледнете ги досега невидените фотографии: 
loading...

 Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење