Galaxy S10: Кога ќе биде објавен, какви ќе бидат неговата цена и спецификации
Samsung Galaxy S10 се очекува да биде еден од најинтересните смартфони до сега. Ќе има подршка на 5G, вграден сензор за отпечатоци во самиот екран, а исто и четири задни камери.


Датата на официјална презентација (Unpacked) на новиот телефон е закажана на 20 февруари.Цената на верзијата на S10 со 128GB се очекува да биде околу $1000, а пак верзијата со 512GB ќе чини околу $1,250.


Од S10 Plus се очекуваат 3 верзии од кои што верзијата со 128GB ќе чини $1,150, онаа со 512GB за $1,400 и верзијата која ќе има меморија од 1ТВ ќе чини околу $1,750. 


Телефонот го очекуваме со нетрпение!
Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење