Ќе ве инспирира- Аурора Бореалис
    Аурора бореалис е прекрасна глетка која обично се јавува за време на рамнодениците. Низ вековите аурора бореалис имала различни имиња и сите народи ја толкувале различно. Во Европа, во средниот век се верувало дека поларните светлини биле знак од Бога, а старите домородни племиња од Америка верувале дека поларната светлина претставува танц на духови.


Погледнете:Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење