Ким Кардашијан испи смути од сардини само за да не открие тајна на шоуто на Џејмс Корден
Џејмс и Ким си поставуваат еден на друг си поставуваат многу приватни прашања. Мораат да ги одговорат или да изедат одврана храна како бубачки. Погледнете:Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење