Колку е издржлив новиот Samsung S8??
       Samsung S8 e еден од најпопуларните и најскапите телефони денес. Има одлична камера, брз процесор. Но колку метри и  колкава сила се потребни за да се скрше екранот. Видете го тестот на издржливост: