Конечно, после 13 години, трејлерот за Incredibles 2 !!
       За помалку од еден ден овој трејлер ги сруши сите рекорди. Иако Pixar има направено многу продолженија на филмови, не постои филм што некој би сакал да го види повеќе од Incredibles 2. Фановите чекаа повеќе од 12 години за новото пордолжение. Конечно, погледнете го краткиот трејлер:Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење