Која актерка ќе ја глуми Мулан во новиот игран филм на Дизни?

      Кинеската актерка Liu Yifei, исто така позната како Crystal Liu, ја доби главната улога во новата верзија на Мулан. Филмот, кој треба да биде пристигне во кината во 2019 година, е базиран на анимираниот филм од 1998 година, кој заработи повеќе од 300 милиони долари низ целиот свет. Режисер на новиот филм ќе биде Niki Caro.Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење