Филм кој на сите ќе ви ги стопли срцата: КОКО
     Коко е еден од најголмите достигнувања на Пиксар и Дизни. Шарен и прекрасно анимиран. Ова се само дел од мислењата на филмските критичари. Ова е филм кој ја искажува големата важност на фамилијата и љубовта, а и со голема прецизност се прикажува и мексиканската култура. 
Погледнете го трејлерот:


Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење