Daisy Ridley е ѕвезда на новото издание на ELLE (Фото)




    Британската актерка се враќа повторно на големите екрани како Реј во новото продолжение на Војна на Ѕвездите. Таа зборува за снимањата со Харисон Форд и Џон Бојега и нејзиното запознавање со Барбара Стреисенд: 


Харисон Форд ја потсеќа на нејзиниот татко.



Кари Фишер ја советувала Дејзи да не се плаши од популарноста и успехот, туку да ужива.



Дејзи кажува дека снимањето на Star Wars: The Last Jedi било потешко и напорно за разлика од Силата се Буди




Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење