Кои се новите модни трендови за оваа зима?
     Запознајте ги најновите трендови од модните шоуа во Њујорк, Лондон, Милан и Париз. Преовладуваат светкавите, впечатливи фустани во златна и сребрена боја, а предимензиониранто сако ја освојува модната писта.
Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење