,,Black Panther''- видете го новиот, возбудлив трејлер.
  Новиот херој- Црниот Пантер стапува во акција кога стар непријател се појавува како закана и ја загрозува на судбината на светот.


A post shared by Black Panther (@blackpanther) on


A post shared by Black Panther (@blackpanther) on


     Главните улоги ги играат: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Martin Freeman, Forest Whitaker. Погледнете го трејлерот:Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење