5 модни трендови кои треба да останат во 2017 година
    2017 беше година на големи модни експерименти и чудни трендови кои сите сакаме да ги заборавиме. Погледнете ја листата на трендови кој треба да останат во 2017 година:


1. Брановидни веѓи и усниA post shared by Reporte Venezuela (@rvinforma) on


2. Јазик со светки3. Кристали на лицето4. Шминка на рацете


A post shared by Martyna 🦄 (@martiootd) on


5. Терариум шминка за очи


A post shared by Fashionisers (@fashionisers) on


Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење