,,Selfieccino" - Погледнете го новиот чуден вид на кафе
  Ако мислете дека сте ги виделе сите начини за селфи, размислете уште еднаш. Ова место во Лондон, ги комбинира двете омилени работи на луѓето ширум светот- правење селфи и пиење кафе. 

За $7.50 можете да испратите слика, а потоа да одберете дали ќе сакате да пиете кафе или пак топло чоколадо со вашето лице. 

Топ:

loading...

Контакт

Маркетинг

Услови за користење